Het overzicht van de statistiek van de lonen in branche Bouw in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon in banche Bouw tijdens laatste 12 maanden in Nederland

Op de staafdiagram zijn gegevens van de verandering van het gemiddelde loon in Nederland voorgesteld.

Selecteer de opties

Verdeeling van de vakatures in de branche Bouw in Nederland

Op het diagram kunnen jullie zien dat in Nederland meeste vakatures in de branche Bouw in Zuid-Holland open zijn. Op de tweede plaats staat Noord-Brabant en op de derde plaats Noord-Holland.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon in de branche Bouw

Volgens de statistiek van onze site, Noord-Brabant is de leider in het beloofde gemiddelde loon in branche Bouw. Het gemiddelde loon bedraagt 8340 eur. Vervolgens komt er Utrecht province en Zuid-Holland te staan.

Het aantal vakatures in branche Bouw in procenten volgens het loon in Nederland

Op 28-02-17 in branche Bouw in Nederland zijn 5 vakatures open. Voor 60% van de opende vakatures hebben de werkgevers het loon vermeld. Deze bedraagt 400 - 2 000 eur. 20% van de aanbiedingen met het loon van 5 200 - 6 800 eur en 20% met het loon van 6 800+ eur

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.