Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Business Consultant in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Business Consultant in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Business Consultant in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Business Consultant vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Business Consultant in Noord-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep Business Consultant

Volgens de gegevens van onze site het beroep Business Consultant is meest betaalbaar in Noord-Holland. Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 2311 eur. Vervolgens gaan Utrecht province en Zuid-Holland.

Het aantal vakatures van het beroep Business Consultant in procenten in Nederland

Per 26-02-17 zijn er in Nederland 2 vakatures van Business Consultant geopend.Voor 50% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 0 - 100 eur vermeld. 50% aanbiedingen hebben 400+ eur als loon en 0% hebben als loon 100 - 200 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Functioneel Beheerder. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 12600 eur. Op de tweede plaats staat SQL met het loon van 9047 eur en op de derde plaats staat Art Director met het loon van 8333 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.