Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Business Intelligence Consultant in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Business Intelligence Consultant in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Business Intelligence Consultant in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Business Intelligence Consultant vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Business Intelligence Consultant in Noord-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep Business Intelligence Consultant in procenten in Nederland

Per 03-12-16 zijn er in Nederland 1 vakatures van Business Intelligence Consultant geopend.Voor 100% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 400 - 500 eur vermeld. 0% aanbiedingen hebben 200 - 300 eur als loon en 0% hebben als loon 300 - 400 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Functioneel Beheerder. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 12600 eur. Op de tweede plaats staat Interim met het loon van 11760 eur en op de derde plaats staat Freelance met het loon van 10710 eur.

Vergelijkbare banen

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.