Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep .NET Developer in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: .NET Developer in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep .NET Developer in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de .NET Developer vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep .NET Developer in Zuid-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep .NET Developer

Volgens de gegevens van onze site het beroep .NET Developer is meest betaalbaar in Friesland. Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 6000 eur. Vervolgens gaan Utrecht province en Noord-Holland.

Het aantal vakatures van het beroep .NET Developer in procenten in Nederland

Per 28-02-17 zijn er in Nederland 2 vakatures van .NET Developer geopend.Voor 50% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 5 700 - 5 800 eur vermeld. 50% aanbiedingen hebben 5 900+ eur als loon en 0% hebben als loon 5 500 - 5 600 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Software Engineer. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 7735 eur. Op de tweede plaats staat SAP met het loon van 6388 eur en op de derde plaats staat Web Developer met het loon van 6000 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.