Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep SAP in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: SAP in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep SAP in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de SAP vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep SAP in Noord-Brabant geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep SAP

Volgens de gegevens van onze site het beroep SAP is meest betaalbaar in Utrecht province. Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 9064 eur. Vervolgens gaan Noord-Brabant en Noord-Holland.

Het aantal vakatures van het beroep SAP in procenten in Nederland

Per 28-02-17 zijn er in Nederland 25 vakatures van SAP geopend.Voor 48% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 3 800 - 7 000 eur vermeld. 24% aanbiedingen hebben 7 000 - 10 200 eur als loon en 12% hebben als loon 600 - 3 800 eur

Niveau van het loon: SAP in grote steden Nederland

Het beroep SAP is best betaald in Amsterdam. Het loon bedraagt 8333 eur.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Software Engineer. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 7735 eur. Op de tweede plaats staat Web Developer met het loon van 6000 eur en op de derde plaats staat System Engineer met het loon van 5584 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.