Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep SAP in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: SAP in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep SAP in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de SAP vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep SAP in Noord-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep SAP

Volgens de gegevens van onze site het beroep SAP is meest betaalbaar in Noord-Brabant. Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 11160 eur. Vervolgens gaan Noord-Holland en Zuid-Holland.

Het aantal vakatures van het beroep SAP in procenten in Nederland

Per 03-12-16 zijn er in Nederland 19 vakatures van SAP geopend.Voor 36.8% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 3 800 - 7 000 eur vermeld. 26.3% aanbiedingen hebben 13 400+ eur als loon en 21.1% hebben als loon 600 - 3 800 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Java Specialist. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 11760 eur. Op de tweede plaats staat Usability met het loon van 7560 eur en op de derde plaats staat System Engineer met het loon van 7435 eur.

Vergelijkbare banen

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.