Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep SAP Business Intelligence Consultant in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: SAP Business Intelligence Consultant in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep SAP Business Intelligence Consultant in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de SAP Business Intelligence Consultant vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep SAP Business Intelligence Consultant in Noord-Brabant geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is IT. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 7083 eur. Op de tweede plaats staat SAP met het loon van 6666 eur en op de derde plaats staat Web Developer met het loon van 6000 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.