Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Software Engineer in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Software Engineer in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Software Engineer in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Software Engineer vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Software Engineer in Noord-Brabant geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep Software Engineer

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Software Engineer in Noord-Brabant geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep Software Engineer in procenten in Nederland

Per 28-02-17 zijn er in Nederland 3 vakatures van Software Engineer geopend.Voor 66.7% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 500 - 1 400 eur vermeld. 33.3% aanbiedingen hebben 4 100+ eur als loon en 0% hebben als loon 1 400 - 2 300 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is SAP. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 6388 eur. Op de tweede plaats staat Web Developer met het loon van 6000 eur en op de derde plaats staat System Engineer met het loon van 5584 eur.

Vergelijkbare banen

Software Engineer (PLC-SCADA) (m/v)
Raster Products BV en Raster Industriële Automatisering BV, Dreumel,Nederland
Software Engineer
Huxley, Noord-Holland
Software Engineer
ABB BV HQ, Noord-Brabant

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.