Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Business Management in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Business Management in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Business Management in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Business Management vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Business Management in Noord-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is QA Manager. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 13400 eur. Op de tweede plaats staat Project Manager met het loon van 9207 eur en op de derde plaats staat Business Development Manager met het loon van 7083 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.