Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Manager in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Manager in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Manager in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Manager vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Manager in Zuid-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep Manager

Volgens de gegevens van onze site het beroep Manager is meest betaalbaar in Limburg. Het niveau van het gemiddelde loon bedraagt 41700 eur. Vervolgens gaan Zuid-Holland en Gelderland.

Het aantal vakatures van het beroep Manager in procenten in Nederland

Per 10-12-16 zijn er in Nederland 1 vakatures van Manager geopend.Voor 100% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 6 600+ eur vermeld. 0% aanbiedingen hebben 2 100 - 3 600 eur als loon en 0% hebben als loon 3 600 - 5 100 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Shopmanager. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 50000 eur. Op de tweede plaats staat Front Office Manager met het loon van 13440 eur en op de derde plaats staat Office Manager met het loon van 13440 eur.

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.