Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep QA Manager in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: QA Manager in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep QA Manager in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de QA Manager vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep QA Manager in Gelderland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep QA Manager

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep QA Manager in Gelderland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep QA Manager in procenten in Nederland

Per 28-02-17 zijn er in Nederland 1 vakatures van QA Manager geopend.Voor 100% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 15 600+ eur vermeld. 0% aanbiedingen hebben 10 000 - 11 400 eur als loon en 0% hebben als loon 11 400 - 12 800 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Supply Chain Manager. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 8333 eur. Op de tweede plaats staat Supply Manager met het loon van 8333 eur en op de derde plaats staat Project Manager met het loon van 7942 eur.

Vergelijkbare banen

QA Manager
Valvoline, Zuid-Holland
QA manager Pharma
Four Life Sciences, Noord-Brabant

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.