Het overzicht van de statistiek van de lonen bij het beroep Quality Manager in Nederland

Niveau van het gemiddelde loon tijdens de laatste 12 maanden: Quality Manager in Nederland

Op de staafdiagram is de verandering van het gimiddelde loon van het beroep Quality Manager in Nederland getoond.

Selecteer de opties

Indeling van de Quality Manager vacatures in de regionen Nederland

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Quality Manager in Noord-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Top provincies Nederland volgens niveau van het loon voor de beroep Quality Manager

Volgens het diagraam zijn er in Nederland het grootste aantal vakatures van de beroep Quality Manager in Noord-Holland geopend. Op de tweede plaats staat {regionPName2} en op de derde {regionPName3}.

Het aantal vakatures van het beroep Quality Manager in procenten in Nederland

Per 03-12-16 zijn er in Nederland 1 vakatures van Quality Manager geopend.Voor 100% van de geopende vakatures hebben de werkgevers het loon van 4 500 - 5 500 eur vermeld. 0% aanbiedingen hebben 2 500 - 3 500 eur als loon en 0% hebben als loon 3 500 - 4 500 eur

Top van de gelijkaardige vacatures volgens niveau van het loon in Nederland

Onder de gelijkaardige beroepen in Nederland met het meest hoge loon is Shopmanager. Volgens de gegevens van onze site het niveau van het loon bedraagt 50000 eur. Op de tweede plaats staat Front Office Manager met het loon van 13440 eur en op de derde plaats staat Office Manager met het loon van 13440 eur.

Vergelijkbare banen

Quality Manager
Carrier Transicold, Zuid-Holland
Quality Manager
Michael Page International Netherlands SA, Gelderland
Quality Manager
Derks & Derks B.V., Locatie vacature niet opgegeven

Gebruikersenquête over niveau van het loon

UW LOON
16 juni 2015 heeft het team Jobtonic.nl een enquête over het niveau van het loon van de gebruikers van de site gestart. Het doel hiervan is het niveu van het loon van grootste deel van de bevolking te bepalen. We hopen op jullie actieve medewerking en betroubare informatie.

Selecteer uw niveau van het loon

Doe maar mee aan het onderzoek van het team Jobtonic.nl. Het doel hiervan is betrouwbaarheid van de gegevens op deze site te controleren. Om te kunnen deelnemen, moet u uwe stad, beroep en het loon opschrijven.